VULCANIZARE MOBILĂ Bucuresti , Ploiesti , Ilfov

SERVICIILE NOASTRE

Auto TSMSAVE nu te lasă pe jantă!

Vă oferim un service mobil complet echipat pentru orice situație! Ne puteți solicita ajutorul din orice locație. Echipa noastră se va asigura că vă pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru înlocuirea sau reparația anvelopei dumneavoastră.

Vulcanizare Mobila Bucuresti , Ploiesti , Ilfov

De asemenea, în cadrul deplasărilor, efectuăm inclusiv servicii de îndreptat jante și roluit. Contactați-ne cu încredere! Ne deplasăm în orice zonă a Bucuresti , Ploiesti , Ilfov pentru a vă scoate din impas.

SERVICE AUTO MOBIL

Alte avantaje:

Echipa noastră vă stă la dispoziție cu profesionalism, și vă oferă:

timp rapid de execuție
un preț corect pentru operațiune
atenție și dedicare
flexibilitate
tehnologie performantă
Cum pot beneficia de acest serviciu?
Dacă te interesează serviciul nostru de vulcanizare mobilă in Bucuresti , Ploiesti , Ilfov, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice informații sau detalii ai avea nevoie.
Care este programul de lucru în care pot apela?
Acest program este disponibil 24/7, așadar ne puteți contacta la orice oră, indiferent de condițiile meteo sau de locație. Ne deplasăm atât în Bucuresti , Ploiesti , Ilfov și împrejurimi, cât și în alte zone din țară.
Cât durează această operațiune?
În funcție atât de distanța parcursă de echipa noastră, cât și de necesarul de reparații, o astfel de intervenție poate dura de la jumătate de oră până la câteva ore.

Umflare corectă

Cu siguranță că gradul de umflare incorect al anvelopei poate cauza neplăceri. În primul rând, anvelopa este supusă la un grad de uzură mai accentuat – adică – se va strica mai repede. Pe de altă parte, este posibilă și scăderea economiei cu combustibil. Iar dezumflarea anvelopei aduce cu sine și supraîncărcarea acesteia.

La TSMSAVE ne asigurăm că avem întotdeauna soluția potrivită pentru orice tip de situație. Mai mult, umflarea anvelopelor se va produce cu azot, și nu cu aer comprimat. De ce? Avantajul azotului față de aerul comprimat este acela că nu conține oxigen, așadar se reduc pierderile de presiune. De asemenea, se reduce riscul de explozie. Un alt avantaj ar fi dispariția procesului de oxidare, care duce la reducerea numărului de umflări a anvelopei.

Pe lângă aceasta, umflarea aduce cu sine un confort sporit. V-am convins? Apelați cu încredere la experții noștri. Vă garantăm că nu vă lăsăm pe jantă!